Schrijf je in op de nieuwsbrief

Wil je op de hoogte gehouden worden van alle nieuwe producten of merken?

Wil je graag weten wanneer er een giveaways of een korting wordt gegeven?Schrijf je nu in op de nieuwsbrief en ontvang 10% korting op je eerste bestelling. 

Contactformulier

  • Stevigste personalisatie

    Borduren is de beste optie voor duurzame gepersonaliseerde kleding van hoge kwaliteit. Het biedt een onovertroffen niveau van duurzaamheid door de draden in de stof te naaien, wat betekent dat het kledingstuk bestand is tegen dagelijkse slijtage en intensief gebruik.

  • Altijd de perfecte kleur

    Wij bieden een uitgebreid assortiment draden voor het borduren van textiel. Onze collectie bevat maar liefst 126 verschillende tinten, waardoor u altijd de perfecte kleur voor uw logo kunt vinden. Onze borduurmachines zijn ook in staat om logo's te borduren met 15 kleuren, wat zorgt voor een nauwkeurige en levendige weergave van uw ontwerp.

  • Elegantie van uw logo

    Borduurwerk voegt een verfijnd en elegant vleugje toe aan kledingstukken. Het creëert textuur, diepte en dimensie met verschillende steken en reliëf. Steeds meer mensen kiezen ervoor om hun kleding te personaliseren met dit tijdloze accent, zoals initialen, logo's of andere ontwerpen. Het resultaat is een verfijnde en elegante uitstraling die niet snel zal vervagen.

1 van 3
1 van 2