Vraag uw offerte aan.

Wenst u graag (werk)kledij, t-shirten, polo's of hoodies te borduren? Vraag hier uw offerte aan voor uw gepersonaliseerde kleding of project op maat.

Wij waarderen uw vertrouwen en wij willen u graag helpen met uw verhaal of project bij het vinden van de juiste textiel voor uw behoeften.

Om u zo goed mogelijk van dienst te zijn, willen we u vriendelijk verzoeken om ons meer informatie te geven over uw specifieke wensen. 

Zodra we uw offerte aanvraag hebben ontvangen, zullen we deze zo spoedig mogelijk bekijken en u een passend aanbod doen. Onze producten zijn van hoogwaardige kwaliteit. Daarnaast bieden we een uitstekende service en zijn we altijd beschikbaar om al uw vragen te beantwoorden.

We kijken er naar uit om van u te horen en u te helpen bij uw project.

Mocht u in de tussentijd nog vragen hebben, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.

 

Contactformulier

  • Stevigste personalisatie

    Borduren is de beste optie voor duurzame gepersonaliseerde kleding van hoge kwaliteit. Het biedt een onovertroffen niveau van duurzaamheid door de draden in de stof te naaien, wat betekent dat het kledingstuk bestand is tegen dagelijkse slijtage en intensief gebruik.

  • Altijd de perfecte kleur

    Wij bieden een uitgebreid assortiment draden voor het borduren van textiel. Onze collectie bevat maar liefst 126 verschillende tinten, waardoor u altijd de perfecte kleur voor uw logo kunt vinden. Onze borduurmachines zijn ook in staat om logo's te borduren met 15 kleuren, wat zorgt voor een nauwkeurige en levendige weergave van uw ontwerp.

  • Elegantie van uw logo

    Borduurwerk voegt een verfijnd en elegant vleugje toe aan kledingstukken. Het creëert textuur, diepte en dimensie met verschillende steken en reliëf. Steeds meer mensen kiezen ervoor om hun kleding te personaliseren met dit tijdloze accent, zoals initialen, logo's of andere ontwerpen. Het resultaat is een verfijnde en elegante uitstraling die niet snel zal vervagen.

1 van 3
1 van 2